top of page

Facem parte din Grupul

Buna! Ma numesc Cirap Mihai si sunt administratorul Orion Gates.

Suntem o firma mica, as putea spune ca avem afacere familie deoarece suntem mai multi din aceiasi familie care activam aici.

Afacerea pe care o conduc a pornit in 2011 si de atunci le-am incercat pe toate, ajungand la concluzia ca cea mai buna reteta pentru noi este cantitate mica si calitate maxima.

Exista in domeniul nostru firme mari si firme mici, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. 

Firmele mari sunt usor de gasit pe internet, au showroom-uri mari iar unele dintre ele au reprezentanta peste tot in tara.

 

Avantajele unor astfel de firme este ca pot sa ofere foarte multe solutii. Au stocuri mari si produse foarte diversificate, incat sa poata acoperi orice cerere din partea clientului

Dezavantajul este ca fiind mari au standardizat fiecare aspect, inclusiv relatia cu clientul, care este de cele mai multe ori mecanica.

 

Firmele mici din domeniu au putini angajati si in general administratorul ia parte la toate procesele; de la vanzare, la productie, la montaj.

 

Avantajul firmelor de acest gen este ca pot sa personalizeze extrem de bine nevoile clientului, iar montajele pot fi mult mai calitative. Iar pentru ca au angajati putini, deci si cheltuieli mai mici, pot oferi preturi mai avantajoase.

Dezavantajul este ca au resurse limitate, stocuri mai mici, si fac fata cu greu daca vine vorba de lucrari mari sau complicate. 

In concluzie pot sa spun fara nici o retinere ca oferim calitate exceptionala produselor si serviciilor noastre, asta pentru ca am investit mult in scule si unelte profesioniste, iar atat eu cat si angajatii mei am petrecut extrem de multe ore perfectionand productia si montajul usilor de garaj.

Pe de alta parte nu putem sa onoram orice comanda, selectand doar pe cele pe care suntem siguri ca le putem face perfect.

Daca aveti nevoie de usa de garaj, astept sa ma contactati si sa stabilim care produs vi s-ar potrivi cel mai bine.

bottom of page